Tražilica

Pravila

Samo se riječi s 2 ili više znakova prihvaćaju Maks. 200 znakova Razmak se koristi za razdvajanje riječi, navodnici ("") se mogu koristiti za pretraživanje cijelog unesenog pojma (tada pretraživanje nije indeksirano) AND, OR i NOT su prefiksi i nadglašavaju zadane operatore +/|/- predstavlja AND, OR i NOT kao operatore. Sve tražene riječi se pretvaraju u mala slova (lowercase).

NOVA RADIONICA: UDRUGE I EU FONDOVI!

POZIV NA JEDNODNEVNU RADIONICU U ORGANIZACIJI ČASOPISA

 

UDRUGE I EU FONDOVI

 

O RADIONICI!
Cilj radionice je informirati predstavnike/ice udruga o mogućnostima financiranja projekata iz EU fondova. Dati vam praktične savjete gdje možete naći informacije o trenutno dostupnim fondovima te kako ispuniti prijavni obrazac. Radionica će biti podijeljena na četiri dijela, te ćemo raditi u maloj grupi kako bi svakom od vas posvetili posebnu pažnju. Prezentacije predavača moći ćete preuzeti na portalu www.udruga.hr (uz pristupnu šifru).

KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA!
Predsjednicima udruga i drugim odgovornim osobama iz udruga, knjigovodstvenim servisima i svima onima koji samostalno žele pronaći informacije o trenutno dostupnim fondovima iz područja poslovanja udruga. Broj mjesta u dvorani je ograničen!

PREDAVAČ!
DUNJA BONACCI, specijalistica za rad udruga i EU fondove

Vrijeme održavanja: 3.6.2017. (subota) s početkom u 9:00 sati do 14:00 sati

Mjesto održavanja: Zagreb, hotel Dubrovnik, Gajeva 1

CIJENA KOTIZACIJE!
Za pretplatnike časopisa Udruga.hr cijena jedne kotizacije iznosi 490 kn + PDV.
Za ostale sudionike cijena jedne kotizacije iznosi 790 kn + PDV.

U cijenu jedne kotizacije uračunato je predavanje s power point prezentacijom te predavanje u ukupnom trajanju od pet sati s petnaest minutnim pauzama uz osvježenje, blok, kemijska olovka, te skripta predavača koju možete preuzeti uz pristupnu šifru na portalu časopisa Udruga.hr, nakon edukacije.

KAKO SE PRIJAVITI?
Prijaviti se možete na jedan od sljedećih načina (molimo izaberite samo JEDAN način prijave):

ONLINE PRIJAVNICOM - ispunite prijavnicu putem linka (niže na stranici).

E-MAILOM - svoje mjesto možete rezervirati i putem e mail adrese savjetovanje@udruga.hr

TELEFONOM - pozivom na broj telefona 01/49 21 742

PROGRAM RADIONICE

8:30-9:00 Registracija sudionika (uz predočenje kopije uplate za sudjelovanje)

1. dio: UDRUGE I EU FONDOVI – u ovom dijelu sudionicima će biti pobliže pojašnjeno što su EU fondovi, a poseban će naglasak biti stavljen na EU fondove kod kojih su prihvatljivi prijavitelji udruge. Objasnit će se i terminologija EU fondova.

2. dio: PRAKTIČNI SAVJETI ZA PRIJAVU NA EU FONDOVE – u ovom dijelu će se proći kroz jedan poziv za dostavu projektnih prijedloga i prijavne obrasce. Na taj način sudionici će se upoznati s uputama za prijavitelje, prijavnim obrascima i procesom prijave.

3. dio: KAKO DO INFORMACIJA O EU FONDOVIMA – u ovom dijelu naglasak će biti stavljen na izvore informacija (web stranice, portale i sl.) na kojima se nalaze.

4. dio: PITANJA, ODGOVORI, EVALUACIJA

 

 

Narudžbenica

Narudžbenica
Polja označena zvjezdicom * su obavezna!

Prijava za newsletter

Prvi broj časopisa Udruga.hr