Tražilica

Pravila

Samo se riječi s 2 ili više znakova prihvaćaju Maks. 200 znakova Razmak se koristi za razdvajanje riječi, navodnici ("") se mogu koristiti za pretraživanje cijelog unesenog pojma (tada pretraživanje nije indeksirano) AND, OR i NOT su prefiksi i nadglašavaju zadane operatore +/|/- predstavlja AND, OR i NOT kao operatore. Sve tražene riječi se pretvaraju u mala slova (lowercase).

SEMINAR: TOP 30 ODGOVORA NA PITANJA ZA UDRUGE U SPLITU

SEMINAR: TOP 30 ODGOVORA NA PITANJA ZA UDRUGE

Vrijeme održavanja: 22.05.2019. (srijeda)
s početkom u 8:30 sati do 14:00 sati!
Mjesto održavanja: Hotel Atrium, Domovinskog rata 49A

O SEMINARU! Jednodnevni seminar je koncipiran kao čitav niz praktičnih primjera iz područja računovodstva, poreza i prava u poslovanju udruga.
Svaki sudionik dobit će pristup prezentacijama koje će biti na predavanju.

KOME JE SEMINAR NAMIJENJEN! Predsjednicima udruga i drugim odgovornim osobama iz udruga i svima onima koji žele saznati nešto više o udrugama te bolje razumjeti problematiku vođenja udruge.

Broj mjesta u dvorani je ograničen!

PREDAVAČI! Igor Milinović, porezni stručnjak, specijalist za rad udruga te glavni urednik časopisa Udruga.hr i Ivana Ožegović, specijalistica za računovodstvo udruga.

SEMINAR-IZDVOJENA PITANJA

Da li udruga može isplatiti loko vožnju svojim članovima?
Kako se obračunavaju zajednički troškovi?
Pod kojim uvjetima udruga može odragnizirati izlete za svoje članove?
Plaća li se kakav porez kod prikupljene članarine?
Na koje načine udruga smije prodavati svoje proizvode građanima?
Da li udruga smije naplaćivati preko PayPal-a?
Kada udruga postaje obveznik PDV-a?
Koje odluke mora donositi udruga?

CIJENA JEDNE KOTIZACIJE! Cijena ovog seminara iznosi 395,00 kn (316,00kn + PDV) na račun CENTRA ZA MANAGEMENT I SAVJETOVANJE: IBAN br. HR9524070001100541622, uz poziv na OIB vaše tvrtke. Kotizacija za svakog sljedećeg sudionika iz iste tvrtke iznosi 295,00 kn (236,00 kn + PDV 25%) NAPOMENA: Pristup ovom seminaru nije moguće platiti gotovinom na ulazu.

U cijenu jedne kotizacije uračunato je predavanje , materijal za pisanje i kava. Prezentacije predavača mogu se preuzeti sa stranice: www.racunovodstvo-porezi.hr uz šifru koju dobijete na seminaru.

KAKO SE PRIJAVITI!
Prijaviti se možete na jedan od sljedećih načina (molimo izaberite samo JEDAN način prijave):

-          E-MAILOM – svoje mjesto možete rezervirati i putem e-mail adrese savjetovanje@udruga.hr

-          TELEFONOM – pozivom na broj telefona 01/49 21 742 ili 01/ 49 21 736 možete rezervirati svoje mjesto

Narudžbenica

Predajom podataka za ostvarivanje pretplate na časopis Udruga.hr dajem PRIVOLU trgovačkom društvu CENTAR ZA MANAGEMENT I SAVJETOVANJE d.o.o. iz Zagreba, 1. Gajnički vidikovac 5 (u nastavku teksta: voditelj obrade osobnih podataka) da prikuplja moje osobne podatke (telefonski broj, oib, adresu elektronske pošte u nastavku teksta: osobni podaci) te da ih obrađuje na način da me putem istih obavještava o:
- pretplati na časopis Udruga.hr
- konferencijama i seminarima u organizaciji voditelja obrade osobnih podataka,
- programima koje dobivamo u sklopu pretplate na časopis Udruga.hr
- promjenama i aktualnostima vezanim uz poslovanje udruga putem newslettera.

Polja označena zvjezdicom * su obavezna!

Prijava za newsletter

Prvi broj časopisa Udruga.hr