Tražilica

Pravila

Samo se riječi s 2 ili više znakova prihvaćaju Maks. 200 znakova Razmak se koristi za razdvajanje riječi, navodnici ("") se mogu koristiti za pretraživanje cijelog unesenog pojma (tada pretraživanje nije indeksirano) AND, OR i NOT su prefiksi i nadglašavaju zadane operatore +/|/- predstavlja AND, OR i NOT kao operatore. Sve tražene riječi se pretvaraju u mala slova (lowercase).

RADIONICA ZA JEDNOSTAVNO KNJIGOVODSTVO ZA UDRUGE u praksi

ODRŽANO!

Časopis Udruga.hr organizira radionicu Jednostavno knjigovodstvo za udruge u praksi.

O RADIONICI!
Jednodnevna radionica je koncipirana kao čitav niz praktičnih primjera iz
područja računovodstva, poreza i prava u poslovanju udruga s mnoštvom praktičnih primjera knjiženja i popunjavanja obrazaca, a sve ciljem kako bi se što jasnije i razumljivije
prezentirala razna problematika vezana uz zakonsko poslovanje udruga u skladu s novim
zakonskim propisima.
Svaki sudionik dobit će u digitalnom obliku obrasce koje može koristiti u svojoj svakodnevnoj praksi i to knjigu primitaka/izdataka, knjigu blagajne, knjigu ulaznih/izlaznih računa. Prezentacije predavača moći ćete preuzeti na portalu
www.udruga.hr (uz pristupnu šifru).

KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA!
Predsjednicima udruga i drugim odgovornim
osobama iz udruga, knjigovodstvenim servisima i svima onima koji samostalno žele voditi knjigovodstvo u udruzi te bolje razumjeti problematiku vođenja udruge s računovodstvenog, poreznog, pravnog, financijskog i administrativnog aspekta. Broj mjesta u dvorani je ograničen!

PREDAVAČI!
Igor Milinović
, porezni stručnjak, specijalist za rad udruga te glavni urednik
časopisa Udruga.hr i Ivana Ožegović, specijalistica za računovodstvo udruga.

KAKO SE PRIJAVITI?

Prijaviti se možete na jedan od sljedećih načina (molimo izaberite samo JEDAN način prijave):

E-MAILOM – svoje mjesto možete rezervirati i putem e-mail adrese savjetovanje@udruga.hr sa sljedećim podatcima.

TELEFONOM – pozivom na broj telefona 01/49 21 742 možete rezervirati svoje mjesto

Prijava za newsletter

Prvi broj časopisa Udruga.hr