Tražilica

Pravila

Samo se riječi s 2 ili više znakova prihvaćaju Maks. 200 znakova Razmak se koristi za razdvajanje riječi, navodnici ("") se mogu koristiti za pretraživanje cijelog unesenog pojma (tada pretraživanje nije indeksirano) AND, OR i NOT su prefiksi i nadglašavaju zadane operatore +/|/- predstavlja AND, OR i NOT kao operatore. Sve tražene riječi se pretvaraju u mala slova (lowercase).

RADIONICA ZA JEDNOSTAVNO KNJIGOVODSTVO ZA UDRUGE u praksi

NOVA RADIONICA!

JEDNOSTAVNO KNJIGOVODSTVO ZA UDRUGE U PRAKSI

Jednodnevna radionica je koncipirana kao čitav niz praktičnih primjera iz područja računovodstva, poreza i prava u poslovanju udruga s mnoštvom praktičnih primjera knjiženja i popunjavanja obrazaca, a sve ciljem kako bi se što jasnije i razumljivije prezentirala razna problematika vezana uz zakonsko poslovanje.

Svaki sudionik dobit će u digitalnom obliku obrasce koje može koristiti u svojoj svakodnevnoj praksi i to knjigu primitaka/izdataka, knjigu blagajne, knjigu ulaznih/izlaznih računa.

KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA!

Predsjednicima udruga i drugim odgovornim osobama iz udruga, knjigovodstvenim servisima i svima onima koji samostalno žele voditi knjigovodstvo u udruzi te bolje razumjeti problematiku vođenja udruge s računovodstvenog, poreznog, pravnog, financijskog i administrativnog aspekta. Broj mjesta u dvorani je ograničen!

PREDAVAČI!

Igor Milinović, porezni stručnjak, specijalist za rad udruga te glavni urednik časopisa Udruga.hr i Ivana Ožegović, specijalistica za računovodstvo udruga.

DATUM: 14. 01. 2017. (subota)

VRIJEME: 09.00 sati do 14.00 sati

MJESTO: Zagreb, hotel Dubrovnik Gajeva 1

CIJENA JEDNE KOTIZACIJE!

Za pretplatnike časopisa Udruga.hr cijena jedne kotizacije iznosi 612,50 kn (490,00 kn + PDV 25%).

Za ostale sudionike cijena jedne kotizacije iznosi 987,50 kn (790,00 kn + PDV 25%).

U cijenu jedne kotizacije uračunato je predavanje s power point prezentacijom dva predavača u trajanju od ukupno pet sati s petnaest minutnim pauzama za osvježenje, blok, kemijska olovka, obrasci u digitalnom obliku, te skripte predavača.

KAKO SE PRIJAVITI!
Prijaviti se možete na jedan od sljedećih načina (molimo izaberite samo JEDAN način prijave):

 E-MAILOM – svoje mjesto možete rezervirati i putem e-mail adrese: savjetovanje@udruga.hr

 TELEFONOM – pozivom na broj telefona 01/49 21 742 možete rezervirati svoje mjesto

Radionica ima ograničen broj mjesta stoga vas molimo da na vrijeme potvrdite svoje sudjelovanje!

Prijava za newsletter

Prvi broj časopisa Udruga.hr