Tražilica

Pravila

Samo se riječi s 2 ili više znakova prihvaćaju Maks. 200 znakova Razmak se koristi za razdvajanje riječi, navodnici ("") se mogu koristiti za pretraživanje cijelog unesenog pojma (tada pretraživanje nije indeksirano) AND, OR i NOT su prefiksi i nadglašavaju zadane operatore +/|/- predstavlja AND, OR i NOT kao operatore. Sve tražene riječi se pretvaraju u mala slova (lowercase).

Impressum

NAKLADNIK:

Centar za management i savjetovanje d.o.o.

1. Gajnički vidikovac 5, 10 000 Zagreb, OIB: 60842328628
OTP banka d.d. IBAN HR: 9524070001100541622

GLAVNI I ODGOVORNI UREDNIK:
Igor Milinović

PREDSJEDNICA UPRAVE:
Sandra Mihelčić

STALNI SURADNICI:
Valentina BOCAK-LJUBIĆ, Anđelko BREZOVNJAČKI, Marija BUTKOVIĆ, Milivoj FRIGANOVIĆ, Darko MAREČIĆ, Olga Štajdohar PAĐEN, Zorislav Antun PETROVIĆ, Božo PRELEVIĆ, Ivana OŽEGOVIĆ, Jadranka KNEŽEVIĆ

TAJNIŠTVO I PRETPLATA:
Sanja Škender, info@udruga.hr, tel. 01 - 49 21 742, faks: 01 - 48 36 099

GRAFIČKA PRIPREMA I DIZAJN:
Gordana ŽAGAR, studio@ripup.hr

TISAK: M.A.K. Golden d.o.o.

DISTRIBUCIJA: Hrvatska pošta

FOTOGRAFIJE:
Pixsell i vlastita arhiva

Časopis izlazi 8 puta godišnje. Za članke, crteže i oblikovanja objavljena u ovom časopisu sva su prava pridržana. Nedopuštena je objava, preslika, reproduciranje, umnožavanje, imitiranje i drugi način prenošenja u bilo kojem obliku uključivo Internet, bez pismene suglasnosti nakladnika. Godišnja pretplata na časopis Udruga.hr iznosi 295,00 kn (PDV uračunat). Ako se pretplata na časopis ne otkaže pismeno najkasnije 10 dana prije isteka roka pretplate smatra se da je pretplata produžena.

****

U skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN, 106/12 - pročišćeni tekst) odlukom Uprave Centra za management i savjetovanje d.o.o. imenovan je službenik za zaštitu osobnih podataka.

Voditelj obrade osobnih podataka:

Centar za management i savjetovanje d.o.o.

OIB:

60842328628

Ime i prezime
službenika za zaštitu osobnih podataka:

Igor Milinović

Adresa:

1. Gajnički vidikovac 5, Zagreb

E-pošta i telefon:

info@udruga.hr, 01/ 49 21 742

*****

KAKO DO NAS?

S Aleje Bologne iz smjera istoka skrenuti desno u ulicu Dubravica, te desno u ulicu Karažnik. Na semaforu skrenuti lijevo u ulicu Stare Gajnice. Mi se nalazimo odmah nakon polukružnog desnog zavoja.

Ako se dolazi iz smjera Škorpikove ulice, treba proći ispod podvožnjaka i skrenuti u Huzjakovu ulicu, a zatim u ulicu Dubravica.

Kontakt obrazac

Kontakt obrazac